.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café de Minnaar -

Kleine Rozenstraat 64, Groningen
Cultureel café
Café de Minnaar. Café de Minnaar ligt in de Hortusbuurt van Groningen, onder andere bekend om zijn bijzondere sfeer, de leuke huizen, de bedrijvigheid, het Noorderplantsoen, de rechtbank en ver- schillende onderdelen van de universiteit. Het is heerlijk toeven op het terras onder de bomen, met ook in de winter een droog en warm plekje onder de luifel voor gasten die buiten willen zitten of een sigaretje willen roken. De spelletjeskast in Café de Minnaar is goed gevuld, je kunt gebruik maken van gratis draadloos internet en de volledige Winkler Prins staat op een plank klaar om discussies te beslechten.
Sfeer & interieur. Café de Minnaar is een heerlijk café in één van de leukste buurten van Groningen, op slechts vijf minuten lopen vanaf het centrum. Je kunt er genieten van de ontspannen en open sfeer, de fijne mensen achter de bar, het grote aantal bijzondere en leuke mensen die dagelijks te gast zijn, en natuurlijk van het heerlijke terras onder de bomen. Café de Minnaar heeft het fijne intieme karakter van een buurtcafé, met nèt dat beetje meer. Hierdoor weten niet alleen buurtbewoners de weg naar het café te vinden, maar ook mensen van ver daarbuiten.
Geschiedenis. Café de Minnaar van de Rozenstraat bestaat sinds augustus 1996.
Keuken & kaart. Elke maand hebben we een ander bijzonder speciaalbiertje van de tap en op fles.
Telefoon: 050 3136717
Website: http://www.deminnaar.nl

Café de Minnaar, Kleine Rozenstraat 64, Groningen
Elke dag vanaf 16.00 uur