.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café Groen -

Groen van Prinstererstraat 41, Amsterdam
Jazzcafé
Café Groen. Café Groen staat voor een goed glas wijn, smakelijk bier, swingende Jazz (regelmatig live), biefstuk op vrijdag, kennisquizen, prettige atmosfeer en prima service. Uitstekend geschikt voor feesten tot ca. 60 personen.
Sfeer & interieur. De sfeer is classy en loose. Het interieur is warm van kleur, enigzins modern, maar wel met lekker ouderwets kroegmeubilair.
Keuken & kaart. Groen serveert lekkere en kwalitatief goede borrelhappen (o.a. home-made gehaktballetjes, diverse soorten kaas, chorizo- en tapasworstjes) en op vrijdag kun je tussen 18.00 en 21.00 genieten van een supermalse biefstuk met naar keuze home-made roquefort- of pepersaus, zelfgebakken brood en salade. Prijs incl. glas huiswijn EUR 15,00.
Telefoon: 06-54982611
Website: http://http://www.cafe-groen.nl

Café Groen, Groen van Prinstererstraat 41, Amsterdam
ma-vr 17.00 - 01.00 za-zo 16.00-02.00 dinsdag gesloten