.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café Singelier -

Coendersweg 44, Groningen
Muziekcafé
Café Singelier. Muziek / bruin / buurt café Singelier organiseert om de twee weken op maandag een pubquiz! Ook hebben ze live-muziek eens per maand! Elke competitiewedstrijd van FC Groningen wordt live op grootscherm uitgezonden! Op tap hebben ze als pils Brandbier, het lekkerste en oudste bier van Nederland. Daarnaast hebben we nog 4 speciaalbieren van het fust! Ook op wijngebied hebben ze ruime keus. Zo hebben o.a. we drie soorten rode en twee soorten droge witte wijn.. Eens in de maand organiseren ze een pokertournooi voor de liefhebbers van het spelletje. Vraag in het café hoe en wat! Ook op borrelgebied kunnen wij het een en ander voor je betekenen.
Sfeer & interieur. Café Singelier heeft een autenthieke bruin café uitstraling. De muziek die we draaien is divers, maar sommige muzieksoorten komen er niet in, zoals nederlandstalige muziek van bedenkelijk niveau, house muziek in alle variaties en de meeste moderne R&B muziek.. Aan de mensen die nog niet gestopt zijn met roken hebben ze ook gedacht: café Singelier beschikt over een rookruimte! Binnen roken en drinken, ook in de winter!
Geschiedenis. Café Singelier bestaat al sinds de jaren 60 als café. Daarvoor was het jarenlang een slijterij. Meerdere uitbaters hebben de scepter gevoerd, maar de laatste 20 jaar zijn er maar twee uitbaters geweest, wat wel iets zegt over de continuiteit van het café... In het café hangen nogal wat foto's van de wijk Helpman uit oude tijden, leuk voor de liefhebber!
Keuken & kaart. Café Singelier heeft is geen eetcafé, maar probeert toch de gast met trek te verleiden met de borrelhap die voorhanden is. Een gehaktbal, olijven, oude kaas en port-salut is een greep van de borrelkaart. Ook kunt u overleggen welke wens u heeft als u een borrel houdt op het gebied van hapjes.
Telefoon: 0505260724
Website: http://singelier.nl

Café Singelier, Coendersweg 44, Groningen
16.00 uur tot 02.00 uur