.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Lord Nelson -

Brusseselstraat 43, Maastricht
Trendy
Cafe Lord Nelson. Cafe Lord Nelson in Maastricht is een nieuwe trendy bar voorzien van de beste muziek, de beste drankjes en het mooiste interieur. We hebben elke week op zaterdag een live DJ. namelijk: DJ Elmo.
Om de 2 weken ongeveer hebben we een guest DJ. Dus komt allen een kijkje nemen en probeer iets nieuws: Ice Tropez, Hpnotic of Champagne (Piper Heidsieck gewoon of Rose). Of gewoon een tapbier voor 1 euro of een van de vele mixdranken.
Sfeer & interieur. Cafe Lord Nelson is van binnen compleet ge-airbrushed in de vorm van wolken, engelen en duivels. Dit gecombineerd met trendy meubilair, veel let verlichting in spiegels.
Keuken & kaart. Ice Tropez, Hpnotic of Champagne (Piper Heidsieck gewoon of Rose) Of gewoon een tapbier voor 1 euro of een van de vele mixdranken.
Telefoon:
Website: http://www.cafenelson.nl

Cafe Lord Nelson, Brusseselstraat 43, Maastricht
12:00 - 03:00 uur