.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restaurant Café De Plashoeve -

Baambrugse Zuwe 167, RegioUtrecht
Algemeen
Restaurant Café De Plashoeve. Naast het beroemde bargedeelte beschikt De Plashoeve over een sfeervol restaurant, overdekt- en verwarmd terras- en een strandgedeelte.
Sfeer & interieur. De Plashoeve kent u wellicht als het café waar André Hazes aan de stamtafel zijn vaste plaats had. Inmiddels waarderen onze gasten nog steeds de bijzondere sfeer in ons café en de stamtafel van Andre staat er ook nog steeds. Wanneer je hier binnenkomt voelt het als thuis komen.
Geschiedenis. Café Restaurant Motel De Plashoeve heette oorspronkelijk het 'Witte Huis' en stond langs het Amsterdam Rijnkanaal ter hoogte van Diemen. Het houten gebouw werd na de Tweede Wereld Oorlog overgevaren naar Vinkeveen om daar weer opgebouwd te worden.
Keuken & kaart. Geniet van de zorgvuldig samengestelde menukaart met alom bekende klassiekers zoals sliptongetjes, uiensoep en ossenhaassaté. Om de creatieve kant van onze chef tot uiting te laten komen, hebben wij wekelijks wisselende specialiteiten op het krijtbord staan. Ook is er iedere werkdag een heerlijke maaltijd voor maar € 8,50 per persoon.
Telefoon: 0294-291381
Website: http://plashoeve.com

Restaurant Café De Plashoeve, Baambrugse Zuwe 167, RegioUtrecht