.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vyne -

Prinsengracht 411, Amsterdam
Wijnlokaal
Vyne. Vyne heeft de sfeer van een ‘bruin café’ maar dan aangepast aan deze tijd. Waar normaliter het biertje centraal staat, draait nu alles om wijnen. Het traditionele bittergarnituur is vervangen door hapjes van dezelfde grote, maar van zeer hoge kwaliteit en originaliteit. Vyne gaat nog een stapje verder….zij wil graag aan haar gasten de ultieme wijn-spijs combinatie laten proeven. Vyne werkt niet alleen samen met de erkende wijnimporteur Vinites, maar heeft zich ook laten adviseren door gerenommeerde chefs en wijnspecialisten over wat zij zien als de ultieme wijn-spijs combinatie. Denk hierbij aan de traditionele combinatie van een terrine van ganzenlever met een glas Sauternes, maar ook aan een ceviche van Sint Jacobs mosselen met Aquitaine kaviaar, tempura van citroen en bieslook geserveerd met een glas Terras Gauda 2005 Baixas O Rosal (ultieme wijn-spijs combinatie volgens Edwin Kats & Ted Bunnik, La Rive*).
Sfeer & interieur. In het midden staan lange bartafels die zorgen voor een gezellige, Bourgondische en roerige omgeving en biedt plaats aan ongeveer 100 personen. Vyne geeft ook een kijkje in de keuken, deze is voorzien van een ‘chef’s table’ waar proeverijen aan gehouden kunnen worden.
Geschiedenis. Naar het idee van delicatessenbar Envy creëerde eigenaar Bert van der Leden een nieuw concept en krijgt Envy er een ‘zusje’ bij: Vyne. Waar in Envy de delicatessen centraal staan, gaat bij Vyne alle aandacht uit naar wijn.
Telefoon: 020-3446408
Website: http://www.vyne.nl/

Vyne, Prinsengracht 411, Amsterdam
Ma - Di 18.00 tot 00.00 uur Wo - Do 18.00 tot 01.00 uur Vr - Za 17.00 tot 01.00 uur Zo 16.00 tot 00.00 uur