.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bitterzoet -

Spuistraat 2, Amsterdam
Bitterzoet. Bitterzoet in Amsterdam is een bar...maar ook een podium! Elke dag is er een programma in de bar van Bitterzoet variŽrend van dj's tot bands. Het uitgangspunt van Bitterzoet is het creeeren van een plek waar startende dj's, bands en muzikanten met vernieuwende concepten de mogelijkheid krijgen om te experimenteren of de kans krijgen om voor een groter publiek te spelen.

Er is dus elke dag een andere programmering, wat inhoudt dat je de ene dag het heel erg naar je zin kan hebben in Bitterzoet, maar dat het een andere keer helemaal niet jouw soort muziek is. Daarom de tip: check de programmering.
Telefoon: 020-5213001
Website: http://www.bitterzoet.com

Bitterzoet, Spuistraat 2, Amsterdam
Zo-Do 20:00-03:00 Vrij-Za 20:00-04:00