.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Buro Bravissimo -

Lage Gouwe 130, Zuid-Holland
Buro Bravissimo. Romi Anauel en de vier heren van Di Gojim starten eind november met een aantal try outs en op zondag 8 december is de première. De opzet is de voorstelling deze winter te laten rijpen in de kleinere zalen. In theaterseizoen 2014-15 is 'Klez-sur-Mer' klaar voor de grote zalen en internationale festivals. Di Gojim maakt al bijna 25 jaar furore met een geheel eigen versie van klezmermuziek. Deze muziek is een mix van Oost-Europese volksmuziekstijlen, zigeuner- en Joodse Muziek. De band wordt internationaal bejubeld en algemeen beschouwd als een van de beste klezmerbands ter wereld. Di Gojim bespeelt alle belangrijke podia van Nederland en op Internationale muziekfestivals. Romi Anauel heeft Portugees-Angolese roots. Haar band Terrakota won in 2008 een MTV Music Video Award in Portugal. De band speelde op alle grote worldmusic festivals in Europa (in Nederland o.a. festival Mundial en Amsterdam Roots) en maakte furore in Israël, Marokko, China en India. Sinds 2011 heeft zij een band in Barcelona, Romi Anauel & the Soldiers of Rá. De liefde dreef haar naar Amsterdam, daar ontmoette zij leden van Di Gojim wat resulteerde in een gezamenlijk project. "Klezmer meets Mediterranee'.
Muziek. Romi & Di Gojim in ‘Klez-sur-Mer’ Afgelopen theaterseizoen vierde Di Gojim haar 25 jarige bestaan met ‘Ameezing Klezmer Show”, een muzikale compilatie van hoogtepunten en anekdotes. Dit seizoen bestijgen de heren het podium met de Portugees-Angolese-Masaï zangeres Romi Anauel! De première van ‘Klez-sur-Mer’ vindt plaats op zondag 8 december a.s. in de synagoge aan de Folkingestraat 60 in Groningen. Voor meer info en andere tourdata: www.digojim.nl De samenwerking met Romi Anauel, bekend van haar bands ‘Terrakota’ (Portugal) en ‘Romi and the Soldiers of Ra’ (Spanje), zorgt voor een zinderende Mediterrane sfeer. Romi en Di Gojim hebben nieuwe composities geschreven, gebaseerd op melodieën uit haar moederland Portugal. De klezmer wordt hierdoor pittig gekruid met fado, jazz manouche, tango en een onmisbaar snufje zigeunermuziek. Klezmer meets Mediterrannee; twee warmbloedige culturen treffen en inspireren elkaar. Een wereld aan levenservaring en een rijkdom aan muziek versmelten tot een overrompelende voorstelling. De vocale expressie van Romi en de heetgebakerde virtuositeit van Di Gojim vormen een vulkaan van passie. Een concert van wereldklasse! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Noot voor de redactie Voor meer informatie en/of het afspreken van een interview kunt u contact opnemen met Alianne ter Veer, mobiel 06 44534400, alianne@burobravissimo.com Vragen voor de artistieke leiding: Jaap Mulder, mobiel 06-53778887, e-mail jaap@digojim.nl Kijkt u ook op de websites www.digojim.nl en www.burobravissimo.com
Telefoon: 06 44534400
Website: http://www.digojim.nl

Buro Bravissimo, Lage Gouwe 130, Zuid-Holland
-