.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Graanbeurs -

Reigerstraat 18-20, Breda
De Graanbeurs. De Graanbeurs in Breda is een club en nachtcafé met een ruim verleden. De Graanbeurs heeft dan ook al een eeuw een succesvolle invulling. Het monumentale pand aan de Reigerstraat kent al vele jaren grote groepen mensen voor een gevarieerde avond stappen. Ook muzikaal heeft de Graanbeurs al heel wat geboden. De Spock bood de springplank voor DJ's als Cor Fijneman, Funkerman en de wereldberoemde Tiësto.
Sfeer & interieur. Sinds de verbouwing voorafgaand aan de heropening eind 2011 is de Graanbeurs klaar gemaakt voor een volgende eeuw als succesvolle club en nachtcafé. Drie zalen met verschillende muziekstijlen en volop evenementen bieden een compleet programma voor diverse doelgroepen. De Graanbeurs is groot met een capaciteit van 1000 bezoekers, maar het doel is om altijd een intieme sfeer te behouden, met kleine groepen bezoekers of met meer dan 1000 feestende gasten. De Graanbeurs staat voor diversiteit, creativiteit, vrijheid en gezelligheid!
Telefoon: 0765211946
Website: http://www.graanbeurs.nl/

De Graanbeurs, Reigerstraat 18-20, Breda