.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Heeren van Aemstel -

Thorbeckeplein 5, Amsterdam
De Heeren van Aemstel. De Heeren van Aemstel. De Heeren van Aemstel in Amsterdam. Misschien wel het meest bekende live-muziekcafé in Nederland. Iedere week treden hier de beste bands op, van coverbands tot bekende artiesten. Maar wie er ook op het podium staat; de sfeer is altijd goed. De Heeren van Aemstel is door zijn uitstraling ook perfect geschikt voor het geven van borrels, feesten, bruiloften en andere activiteiten.
Muziek. Muziek. Pop, Rock, Dance Classics, Jazz, Funk, Nederlandstalig, Coverbands en alles wat swingt tussen de jaren '70 en nu! Donderdag, vrijdag en zaterdag is er, naast de live-muziek, ook een DJ!"
Telefoon: 020 620 21 73
Website: http://www.deheerenvanaemstel.nl

De Heeren van Aemstel, Thorbeckeplein 5, Amsterdam
Doordeweek tussen 18:00 en 01:00 of 03:00 in het weekend tot 04:00 uur