.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Elegast Swingcafé -

Brink 10 (onder), Deventer
Elegast Swingcafé. De Elegast in Deventer is sinds jaar en dag dé "Disco" voor alternatief Nederland. Wil je dansen op iets anders dan alleen top 40 hitjes, dan moet je toch ect eens naar de Elegast. Op donderdagen is er bijna altijd live muziek, waaronder de inmiddels beroemde Undercoversessies!
Sfeer & interieur. De Elegast bevindt zich in een fraaie grote middeleeuwse gewelven kelder. Ondanks de grote omvang, heerst er een knusse, intieme sfeer.
Muziek. De Elegast DJ's draaien vooral veel Alternative pop. Van obscure 80's plaatjes tot de nieuwste Muse. Van The Beatles tot The Ting Tings. Rock, Pop, Ska, Wave, Soul....
Telefoon: 0570-611088
Website: http://www.elegastswingcafe.nl

Elegast Swingcafé, Brink 10 (onder), Deventer
Donderdag 21.00 -02.00 vrijdag/zaterdag 23.00 - 05.00