.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Mezz concerts & dance -

Keizerstraat 101, Breda
Mezz concerts & dance. Poppodium Mezz concerts & dance is het hart van alle activiteiten binnen de popmuziek in Breda. Mezz heeft een concertzaal waar je kunt genieten van concerten en dance nights in allerlei stijlen. Van rock, hiphop, blues en pop, tot techno en house.

Mezz heeft ook drie oefenruimtes waar muzikanten repeteren en een café, dat elke dag open is. Het Mezz Café dé ontmoetingsplaats voor iedereen die van (live) muziek houdt. Elke week zijn er concerten in het Mezz Cafe, waar je gratis bij kunt zijn.

Join the music!
Sfeer & interieur. Het opvallende, koperen gebouw van Mezz is volledig ontworpen als poppodium, met veel aandacht licht- en geluidsinstallatie. De sfeervolle zaal telt meer meters in de breedte dan in de diepte en daardoor sta je als bezoeker lekker dicht op het podium. De uitgekiende akoestiek en het geavanceerde PA-systeem garandeert een optimale live beleving.
Muziek. Waylon, Erick E, Moke, Flinke Namen, Di-rect, Michel de Hey, dEUS, Alain Clark, Tiesto, Arno, Dr. Lektroluv, Go Back To The Zoo, Hooverphonic, Triggerfinger, Giovanca, Goldie, Blof, De Dijk, The Opposites, Benny Rodrigues, New Cool Collective, The Boxer Rebellion, Vive La Fete en VanVelzen zijn zomaar wat namen die op het podium van Mezz stonden.

Hou je van een lekkere dansavond, dan ben je bij Mezz aan het goede adres. De dj’s draaien de beste platen van de jaren 90 tijdens 90’s NOW! Hoor je liever die van de 80-er jaren, dan ga je naar 80’s Verantwoord. Maar ook de New Wave Sounds en de Zer00’s Heroes staan garant voor een aangenaam avondje uit.
Telefoon: 076-5156677
Website: http://www.mezz.nl

Mezz concerts & dance, Keizerstraat 101, Breda