.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Podium Duycker -

Hoofddorp, Raadhuisplein 5, Noord-Holland
Podium Duycker. Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer, is de plek waar letterlijk muziek gemaakt wordt en waar muziekfreaks, muzikanten en cultuurliefhebbers kunnen genieten!

Grote zaal (capaciteit: 700)
In de grote zaal kun je genieten van binnen- en buitenlandse acts, die naam hebben gemaakt in het Nederlandse clubcircuit en daarbuiten. Maar ook tijdens de dance-nights kun je checken of de fundering van Duycker shock-proof is!

Kleine zaal (capaciteit: 200)
De kleine zaal is de plek waar regionale bands en dj’s zich presenteren, en waar je kunt deelnemen aan workshops, open podia of jamsessies. De kleine zaal kan tevens worden gehuurd als studio voor dans- en theatergroepen.

Podium café
Het podiumcafé van Duycker is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op een of andere manier binnen de popscene beweegt of gewoon gezellig met vrienden wat wil drinken en/of eten. Het grand café heeft een eigen podium en faciliteiten om beginnend talent, of concerten die wat kleinschaliger van opzet zijn, te presenteren. De entree tot het café is zoveel mogelijk gratis, tenzij anders wordt aangegeven.
Sfeer & interieur. Duycker heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio’s, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en café concerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.
Telefoon: 0235623310
Website: http://www.duycker.nl

Podium Duycker, Hoofddorp, Raadhuisplein 5, Noord-Holland
Maandag tot en met Zondag