.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Studio K -

Timorplein 62, Amsterdam
Studio K. Bij Studio K staan diversiteit en interdisciplinariteit centraal. Behalve de reguliere theater-, podium- en filmprogrammering staan er verrassende nachtprogramma’s en andere evenementen met een interdisciplinair karakter op het programma.

De veelzijdigheid is ook terug te vinden op de menukaart van het restaurant. De kaart bestaat uit eerlijke gerechten, geinspireerd door de keukens van de Europese en Noord-Afrikaanse landen rondom de Middellandse zee. Studio K onderneemt op een verantwoorde manier, wat betekent dat wij zo veel mogelijk producten aan bieden die met zorg voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd.
Telefoon: 020-6920422
Website: http://www.studio-k.nu

Studio K, Timorplein 62, Amsterdam
open vanaf 11:00. Sluit om 01:00 zondag tm donderdag. Sluit om 03:00 of 04:00 op vrijdag en zaterdag