.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Tropentheater Amsterdam -

Linnaeusstraat 2, Amsterdam
Tropentheater Amsterdam. De hele wereld bij u om de hoek Het Tropentheater is hèt podium voor concerten, dansvoorstellingen, (jeugd)theater en films uit alle niet-westerse landen en de randen van Europa. U kunt hier alvast in de stemming komen voor uw verre reis, of nog even nagenieten. Het Tropentheater brengt de hele wereld bij u om de hoek!
Sfeer & interieur. Het Tropentheater is gehuisvest in Amsterdam, in het monumentale pand van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Zij vormt de culturele tak van dit Instituut. Het pand is ontworpen door de architect J.J. van Nieukerken en zijn zoon. Het gebouw wordt gekenmerkt door een uitbundige stijl met decoraties en symbolen uit verschillende wereldculturen en de Nederlandse koloniale geschiedenis. Zij beschikken over twee zalen. De Kleine Zaal biedt zitplaatsen voor 184 mensen en de Grote Zaal voor 430 mensen.
Muziek. Muziek is een vast onderdeel in de programmering van het Tropentheater. Zo staan er verschillende soorten muziek uit niet-westerse landen en de randen van Europa in het Tropentheater op het programma. Van soefi tot fado en van Iraanse muziek tot Afrikaanse muziek.
Recensies. Bezoeker Tropentheater: "Alleen het gebouw is al de moeite waard, maar de programmering liegt er niet om. Veel nieuwe groepen krijgen een kans om op te treden bij een prachtig podium. Nieuwe tango-orkesten als Astillero kunnen naar Nederland komen en zo, dankzij het theater, een mooie toer krijgen in ons land. Er komen in het Tropentheater alleen maar goeie muzikanten. Het is een TopTheater!"
Telefoon: 020-5688500 (kassa)
Website: http://www.tropentheater.nl

Tropentheater Amsterdam, Linnaeusstraat 2, Amsterdam
ma tot vrij: 12:00 tot 18:00 uur - za: 14:00 tot 18:00 uur (kassatijden)