.

- Comedy Cafe Amsterdam -

Max Euweplein 43 - 45, Amsterdam
Culture
Comedy Cafe Amsterdam. Hét Stand-up Comedy Café sinds 1994. Comedians van binnen- en buitenland bezorgen u een hilarische avond.
Geschiedenis. De geschiedenis van het Comedy Cafe Amsterdam begint bij de sloop van de oude gevangenis. Dit planologische gat om de hoek van het Leidse Plein opende de deur naar de bouw van het gezellige Max Euweplein. Een ander gat, namelijk dat in de markt als het gaat om Comedy in Nederland, zorgde ervoor dat een groep getalenteerde comedians begon op te treden in Cafe Max.

Dit leide tot het eerste Comedy Café in Nederland dat in 1994 op het Max Euweplein haar deuren opende.

Het Comedy Cafe is inmiddels uitgegroeid tot hét Nederlandse podium voor stand-up comedy. Ook in het buitenland heeft het Comedy Cafe aanzienlijke naamsbekendheid opgebouwd.

In 1996 organiseerde Lucky Strike i.s.m. Comedy Café de eerste Lucky Strike Comedy Night Tour. Dit was de eerste grootschalige tour door Nederland en heeft ervoor gezorgt dat Stand-Up Comedy een grotere naamsbekendheid heeft gekregen.

Door jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd.

Kortom……de comedians van Comedy Café Amsterdam kunnen zeker gerekend worden tot de top van stand-up comedy in Nederland.
Sfeer & interieur. Knus, huiskamer sfeer.
Telefoon: 020-6383971
Website: http://www.comedycafe.nl

Comedy Cafe Amsterdam, Max Euweplein 43 - 45, Amsterdam
17:00 - 01:00 uur