.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Dans&percussie Mi Dushi -

Roggestraat 44, Apeldoorn
Ontspanning
Dans&percussie Mi Dushi. Mi Dushi geeft cursussen in Apeldoorn: Afrikaanse percussie, didgeridoo, drumstel, buikdansen en Afro-robics voor jong en oud. Tevens organiseert zij workshops voor particulieren en bedrijven, optredens en muziekreizen.
Geschiedenis. De stichting MI DUSHI heeft als doel wereldmuziek en haar ‘cultuur’ in de oorspronkelijke vorm een maatschappelijke betekenis te geven zodat jong en oud kan ervaren wat oude culturen ons kunnen leren. Leren door op andere niveaus samen te werken, leren dat iedereen een even belangrijke rol heeft en iedereen wederzijds afhankelijk is van elkaar om te kunnen overleven. De opgedane ervaringen kunnen een basis vormen voor wederzijds begrip. Dit doen wij al 8 jaar.
Sfeer & interieur. De sfeer is zeer gemoedelijke en sociaal. Jong en oud wordt warm ontvangen. Wij hebben sinds dit jaar, na een renovatie, ons nieuwe onderkomen in de kelder van het oude ACEC-gebouw in Apeldoorn.
Telefoon: 06-53861436
Website: http://www.midushi.nl

Dans&percussie Mi Dushi, Roggestraat 44, Apeldoorn
Maandag t/m zaterdag