.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Event Label -

Begijnhof 20, Haarlem
Familie
Event Label. City-golf is een echt Haarlems uitje voor iedereen. Je leert de gezellige binnenstad kennen op een leuke speelse manier, daarnaast genoeg tijd om lekker met elkaar bij te praten en een terrasje te pakken onderweg!

Met City-golf is het de bedoeling om verschillende holes met zo min mogelijk slagen je bal van punt A naar punt B te brengen. Dit doe je met de wonderschone ’golfstick’, een pump op een stok en een zachte sponsbal in plaats van een golfbal. De verschillende holes zijn in de leukste vaak vergeten straatjes van Haarlem, om de kerken en over de pleinen. In plaats van een ‘hole’ sla je de bal tegen een stads voorwerpen, zoals een putdeksel of paaltje. Maar kijk uit misschien staat deze ‘hole’ wel naast een gracht of heeft iemand er een baktiets tegengeplaatst.

Als dit is gelukt zet je het aantal slagen dat je daarvoor nodig had op het scoreformulier. Uiteindelijk tel je alle slagen van de foto’s bij elkaar op en wordt bekend wie de winnaar is!

Dagindeling
Uw groep wordt in meerdere teams verdeeld die allen starten bij een andere hole. City-golf heeft flexibele starttijden, wij starten wanneer u dat wilt. Het spel wordt op eigen tempo gespeeld dus pak gerust een ‘negentiende hole’ terrasje onderweg.
Prijzen Citygolfen in Haarlem
Prijs vanaf 4 jaar tot 12 jaar € 8,00 per persoon excl. BTW (€9,50 incl. BTW) Prijs vanaf 12 jaar € 10,50 per persoon excl. BTW (€ 12,50 incl. BTW) Alle prijzen zijn inclusief huur materiaal, route en wat lekkers voor onderweg.
Telefoon: 023-7516976
Website: http://www.eventlabel.nl

Event Label, Begijnhof 20, Haarlem
Woensdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur