.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- F.A.S.T. -

Strandweg 1A, Scheveningen
Leuk
F.A.S.T.. F.A.S.T. is een uniek surfdorp in Scheveningen met een surfschool, een surfwinkel, een gezellige bar en een restaurantje. Ook bieden wij een ondergrondse WOII-bunker, het Musee van Scheveningen en een containerhuis met een steeds wisselende kunstenaar. Je kunt tegen een kleine betaling overnachten in een hostel-container of een eigen camper.

Surfdag
Surfles (2x een uur), eten en drinken: zonder overnachting € 65,- p.p. en met overnachting € 95,- p.p.

Surfweekend (vr/za, za/zo en zo/ma) Surfles, avondmaaltijd, overnachting, ontbijt, surfles, lunch: € 195,- p.p.

Overnachten
Containerhostel: € 25,- p.p.p.n. Camperen: € 15,- p.p.p.n. Camper: € 15,- p.n.

F.A.S.T. verhuur
Bij F.A.S.T. hebben we binnen ruimte voor 200 man. Wij verhuren die ruimte voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, (verjaardags)feesten, vergaderruimte of (nieuwjaars)borrels. Ook organiseren wij graag een groot evenement dat bijvoorbeeld gekoppeld is aan uw bedrijfsnaam. Denk hierbij aan een surfwedstrijd of een strandevenement.

F.A.S.T. Sunday Jam

Iedere zondag organiseren zij van 13.00 tot 18.00 ‘Sunday Jam’. Dit is een evenement speciaal voor kinderen! Wim Akkermans vertelt een echt gebeurd fantasieverhaal voor de kinderen in een echte Duitse commandobunker en daarna een reis om de wereld langs springkussens, surfspellen en pannenkoeken eten. Voor de vader en moeders is er gezelligheid, brunch, jazz, blues, palmbomen, dansen kan ook en zij kunnen genieten boven aan de trap van het mooiste uitzicht van de boulevard. Iedereen is welkom en omdat het alweer koud is buiten, wordt het evenement binnen georganiseerd.
Sfeer & interieur. F.A.S.T. food & drinks Scheveningen. Ook kan je bij ons terecht voor een warme kop koffie na een strandwandeling over de boulevard of gewoon lekker genieten van het eten van de barbecue bij het kampvuur. Bij F.A.S.T. is van alles mogelijk!
Telefoon: 06-41771506 / 070-35
Website: http://www.fastthehague.com

F.A.S.T., Strandweg 1A, Scheveningen