.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Harbour Golf -

Kranenburgweg 201 - 211, Den Haag
Sportief
Harbour Golf . Harbour Golf Scheveningen is de nieuwste hype op het gebied van golf & fun. Norfolk Evenemententerrein is van eind april t/m eind oktober 2011 omgeturnd tot een 9-holes golfcourse met spectaculaire afslagplaatsen!
Naast de 9-holes baan heeft Harbour Golf Scheveningen ook een unieke Aqua Driving Range, waarbij men richt op een hole midden in de Haven van Scheveningen.

Golfen bij het GVB-vrije Harbour Golf is voor zowel bedrijven & groepen als voor particulieren een ludieke en geweldige activiteit. Betaalbaar, uniek, duurzaam en gezellig. Daarnaast is Loods 3, de evenementenlocatie en horecafaciliteit, dagelijks geopend voor koffie, een broodje of een biertje. Daarnaast kan Loods 3 worden afgehuurd voor zakelijke en culturele evenementen. Kom dus langs en beleef het zelf!
Geschiedenis. Harbour Golf Scheveningen heeft haar deuren op 27 april 2011 voor het eerst geopend. De officiele opening werd verricht door wethouder Marnix Noorder en de voltallige ADO Den Haag selectie. Het eerste seizoen van Harbour Golf heeft gedraaid van 27/04/11 tot 23/10/11, en er hebben reeds +/- 30 bedrijfsevenementen plaatsgevonden. Daarnaast hebben ruim 3000 gasten genoten van dit unieke concept!
Sfeer & interieur. Lounge, gecombineerd met een sportief uiterlijk, wat zorgt voor een combinatie van ontspanning en sportiviteit.
Telefoon: 0703645389
Website: http://harbourgolf.nl/

Harbour Golf , Kranenburgweg 201 - 211, Den Haag
2de seizoen: 31-03-12 / 28-09-12