.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Oorkaan -

De Kempenaerstraat 11B, Amsterdam
Familie
Oorkaan. Huppelen over het strand. Klimmen in de hoogste boom. Lekker schommelen in de zon. Zo mooi zou het leven altijd moeten zijn! Maar soms heb je er helemaal geen zin in. Dan zit je liever in een donker hoekje en wil je met niemand praten. Iedereen moet uit je buurt blijven en vooral geen grappen maken om je op te vrolijken. Laat me met rust! is een theatraal concert van Oorkaan en het Nederlands Kamerorkest voor iedereen vanaf 5 jaar. De 24 strijkers spelen onder andere de beroemde 'Serenade voor strijkers' van Dvorák. Prachtige muziek voor als je met rust gelaten wilt worden. Locatie: TivoliVredenburg Utrecht Entree: Regulier €15,00 Kind 2+ €12,00 Reserveer je kaartjes via https://www.tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/4995/Laat_me_met_rust_
Geschiedenis. OORKAAN maakt met topmusici theatrale concerten voor kinderen t/m 12 jaar. Onze missie is om zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek te laten ontdekken in prikkelende en verrassende vormen. Oorkaan richt zich op het mondiale klassieke repertoire met muziek uit de hele wereld van vroeger en nu en presenteert zo’n 200 voorstellingen in de grote en kleinere (concert)podia van Nederland en het buitenland. Je kijkt je oren uit!
Telefoon: +31 (0) 20 6202828
Website: http://oorkaan.nl

Oorkaan, De Kempenaerstraat 11B, Amsterdam
13:30 - 14:30