.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- PoŽzieroute Leeuwarden -

Leeuwarden stad, Leeuwarden
Culture
PoŽzieroute Leeuwarden. PoŽzie op straat. Welke stad heeft zoiets: gewoon lopen over gedichten. Sinds de eerste serie van tien gedichten, opgeleverd in september 1993 ter gelegenheid van het afscheid van mr. G.J. te Loo als burgemeester van Leeuwarden, zijn er elk jaar een aantal stenen toegevoegd aan deze unieke route.

Voor de eerste poŽzietableaus maakten we een keuze uit ouder, bestaand werk en nieuw geschreven Friestalige en Nederlandstalige gedichten van schrijvers die in Leeuwarden hadden gewoond of nog woonden. Later werden ook dichters aangezocht die niet direct een relatie met Leeuwarden hadden. Wel bleef het streven om voor de helft nieuwe gedichten te laten schrijven en voor het overige een beroep te doen op eerder uitgebracht werk.

Voorlopig kunnen we nog wel even vooruit. De dichters die we benaderen zijn nog steeds enthousiast en in het Leeuwarder plaveisel resteren nog genoeg plekken waar de poŽzie als ondergrond kan dienen.
Telefoon:
Website: http://www.poezieroute.nl

PoŽzieroute Leeuwarden, Leeuwarden stad, Leeuwarden
Altijd