.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- YSKA-SIERADEN -

Bergmannstraat 55, Eindhoven
Leuk
YSKA-SIERADEN. In het mooie atelier van yska-sieraden, kun je, met groepje vriendinnen, collegae of familie een gezellige workshop edelsmeden volgen. In een paar uur maak je je eigen zilveren sieraad, helemaal zoals een edelsmid dat zelf ook doet. Lekker een middagje werken met je handen`, een hapje en een drankje maken het compleet.
Geschiedenis. Na een jaar of 20 sieraden maken, is Ellen Yska haar eigen bedrijfje gestart. Zij geeft een cursus, workshops en maak sieraden, meest in opdracht.
Sfeer & interieur. Het atelier van yska-sieraden is heel ruim en licht. Er is genoeg gereedschap aanwezig, zodat iedereen vooruit kan en zijn/haar eigen sieraad kan maken.
Telefoon: 06-24993878
Website: http://www.yska-sieraden.nl

YSKA-SIERADEN, Bergmannstraat 55, Eindhoven
op afspraak