.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Asian Tapas VOF -

Gorinchem, Blijenhoek 1, Zuid-Holland
Japans / Fusion / Aziatisch
Asian Tapas VOF. Asian Tapas is gevestigd in het historische en gezellige centrum van Gorinchem nabij de Grote Markt. Het restaurant is gevestigd in een mooi glazen paviljoen met een openlijke en gezellige uitstraling en trendy inrichting. Asian Tapas heeft een menu kaart welke een fusionstijl van sushi en warme gerechten heeft. Het bevat de geheimen van verschillende Oosterse eetculturen. Al onze gerechten worden met de grootste zorg bereid en we bieden u altijd verse producten aan. U kunt bij ons terecht voor een lekkere lunch, diner, verschillende Aziatische hapjes of een lekker drankje. De Japanse kunst van sushi kunt u hier bij ons in het centrum van Gorinchem beleven.
Geschiedenis. Asian Tapas is een nieuw restaurant in het centrum van Gorinchem welke zijn deuren heeft geopend op vrijdag 11-11-2011.
Sfeer & interieur. Asian Tapas heeft een modern ingericht interieur. Het pand heeft een uniek ontwerp en bestaat uit een openlijke glazen paviljoen. Ook de keuken is geheel open zodat u kunt zien hoe de koks uw gerechten bereidt.
Keuken & kaart. Aziatische / Fusion / Japanse keuken. Mogelijkheden voor lunchen, dineren en afhalen. Gerechten voor de bezoekers bestaan uit: Nigiri, Gunkan, Maki, Uramaki, Temaki, Sarada, Suimono, Sashimi. Maar ook de diverse warme gerechten en teppanyaki van de authentiek Japanse bakplaat.
Telefoon: 0183-666886
Website: http://asiantapas.nl

Asian Tapas VOF, Gorinchem, Blijenhoek 1, Zuid-Holland
Ma-Za 12:00 - 22:00 uur & ZO-feestdagen 16:00 - 21:00 uur.