.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Blok's Restaurant -

Krommestraat 49, Amersfoort
Internationaal
Blok's Restaurant. Blok’s Restaurant serveert gerechten uit de internationale keuken, met een goede combinatie van wijn en spijs. Tevens is dit Amersfoortse restaurant door de Michelingids beloond met een Bib Gourmand. Marco en Ingeborgh Blok serveren in hun restaurant uitsluitend diner. Je kunt Blok's Restaurant vinden in de Amersfoortse Krommestraat.
Sfeer & interieur. De sfeer in Blok’s Restaurant is huiselijk, maar zonder te veel poespas en met veel persoonlijke aandacht.
Keuken & kaart. Blok’s Restaurant serveert gerechten uit de internationale keuken, met een goede combinatie van wijn en spijs.
Telefoon: 033-4610222
Website: http://www.bloksrestaurant.nl

Blok's Restaurant, Krommestraat 49, Amersfoort
donderdag t/m maandag vanaf 18,00 uur