.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Brasileirissimo -

Zeedijk 28a, Amsterdam
Braziliaans
Brasileirissimo. Ervaar de liefde voor de portugese keuken en ondek de kracht en charme van de eenvoud bij restaurant Brasileirissimo in Amsterdam. Een Amsterdammer laat zich graag verwennen. Hij wil graag alle buitenlandse keukens kennen. De Italiaanse, Franse, Spaanse kent hij al. Maar anders is ‘t met Portugal. De Portugezen zijn nog niet lang aan ‘t proberen. Hun kookkunst naar hier te exporteren. En daarom voelt Amsterdam zich rijk. Met “De Portugees” op de Zeedijk. Om dit eten te waarderen, hoeft u geen Portugees te leren. Alleen maar gaan zitten en bestellen en uw ervaring later door vertellen. Of ‘t nu gaat om groente, vis of vlees U eet ‘t verrassend en lekker bij De Portugees!
Geschiedenis. Restaurant Brasileirissimo is geopend sinds 20 november 2008.
Sfeer & interieur. Het interieur van restaurant Brasileirissimo is warm. Het heeft een authentieke, typisch Braziliaanse sfeer.
Keuken & kaart. Je hebt bij restaurant Brasileirissimo keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten.
Telefoon: (020)6200001
Website: http://www.deportugees.com

Brasileirissimo, Zeedijk 28a, Amsterdam
17.00 - 24.00