.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Popocatepetl Breda -

Schoolstraat 2 (Hoek Reigerstraat), Breda
Mexicaans
Popocatepetl Breda. Het altijd zonnige Popocatepetl is gelegen aan de Schoolstraat en heeft een eigen terras aan de Haverstraatzijde. Het restaurant prikkelt al je zintuigen met al het moois dat Mexico te bieden heeft. Of gaat om enchiladas, tacos of een heerlijke margarita, alles is op authentiek Mexicaanse wijze bereid.
Geschiedenis. Popocatepetl, vernoemd naar een vulkaan in Mexico, ongeveer dertig jaar geleden gestart in Utrecht en heeft vanwege het grote succes al filialen in het hele land. Sinds 1999 in dit mooie pand in Breda en Popocatepetl mag zich met enige trots het enige Úchte Mexicaanse restaurant in Breda noemen.
Sfeer & interieur. De prachtige moza´ek, de afbeelding van Maria en de sombreros spreken zeer tot de verbeelding. Er is duidelijk veel aandacht aan details geschonken. Door de gerechten, de muziek en de uitstraling waan je je echt in Mexico. De sfeer is dan ook ongedwongen en uitermate gezellig.
Keuken & kaart. Probeer naast de klassiekers als de fajita en de enchilada ook de tortilla. Een andere aanrader is ook de puerco do˝a Sonia, een heerlijk stoofpotje van gemarineerde varkensfilet. En waar kan je deze overheerlijke gerechten beter meer wegspoelen dan met een Corona, Desperados of een Brahma!
Telefoon: 0765211561
Website: http://www.popocatepetl.nl/

Popocatepetl Breda, Schoolstraat 2 (Hoek Reigerstraat), Breda