.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Sonnevanck Restaurant -

Wijk aan Zee, Rijckert Aertszweg 2, Noord-Holland
Frans
Sonnevanck Restaurant. Op honderd meter van een van de breedste stranden van Nederland staat in Wijk aan Zee het kleurrijke hotel, restaurant, caf Sonnevanck. Het publiek, al even bont, laat zich hier verwennen door opgewekte medewerkers. Oma glundert er te midden van haar kleinkinderen en de jonge ouders zakken er eindelijk weer eens lekker door. De dorpsbewoner haalt er zn kopje koffie of dagschotel en denkers breken er hun hoofd boven het schaakbord. De familie houdt er zn renie en de dichter draagt er af en toe voor. Ondertussen pingelt de beginnend gitarist er wat, en speelt de gevestigde muzikant er geregeld voor zn plezier. De enthousiastelingen galmen luidkeels mee, anderen duiken rustig in krant, boek of bed. En o ja, ook de hond krijgt een consumptie. Want Sonnevanck is een allemansvriend.
Geschiedenis. En daarnaast is Sonnevanck niet zomaar een caf. Meer een lokaal, mt een aantal speciaalbieren op vat en zonder cds. De hotelgast mengt zich hier met de lokale bevolking en met mensen die geregeld graag de moeite nemen een stukje te rijden naar wat wel de Huiskamer van Wijk aan Zee wordt genoemd. Wel is er op elke vrijdag- en zaterdagavond live muziek. En eens in de maand op zondagmiddag heerlijke Jazz.
Sfeer & interieur. Geen tv, geen roomservice en op acht van de twaalf kamers geen douche. Wel een heerlijk bed, het geluid van meeuwen, helmgras n: de zee. Een grote huiskamer beneden met gasten en een keuken om nog eens naar terug te verlangen.
Keuken & kaart. De een stapt er in zn eentje naar binnen voor een smakelijke dagschotel, de ander viert er een bijzondere gelegenheid met een verfijnd diner. De lunch- en dinerkaart biedt volop keuze. Men kan er terecht voor een heerlijke stamppot (s winters) maar ook voor een exclusiever bordje. Naast de dagschotels en de vaste kaart, pakken de chef-kok en zijn ploeg culinair uit met de maandelijks wisselende seizoensgerechten.Vriendelijk geprijsd. Ook dat nog. Ontbijten kan vanaf 09.00 uur (wel van tevoren reserveren). De lunch wordt geserveerd tot van 11.00 uur tot 17.00 uur. Dinertijd is van 17.00 uur tot 21.00 uur. Wie met een groep wil komen eten doet er verstandig aan op tijd te reserveren.
Telefoon: 0251-375300
Website: http://www.hotel-sonnevanck.nl

Sonnevanck Restaurant, Wijk aan Zee, Rijckert Aertszweg 2, Noord-Holland
09.00 uur tot 01.00 uur en op vrij + zat tot 02.00 uur