.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Soul in a Bowl -

Helmstraat 8, Maastricht
Internationaal
Soul in a Bowl. Sfeervol restaurant met cocktailbar en Chesterfield lounge in hartje Maastricht. Wereldse gerechten, kleurrijke cocktails, uitgebreid assortiment whisky, cognac en digestieven en service met een oprechte glimlach staan garant voor een compleet verzorgd avondje uit.
Sfeer & interieur. De diversiteit die een wereldkeuken biedt, de flexibele ruimte-indeling is ideaal voor grotere gezelschappen en de mogelijkheid om na te tafelen in onze digestieve ruimte. Een uitgedachte plek om te genieten van een betaalbare "aangeklede" maaltijd of alleen maar een drankje, maar vooral: bedacht, bereid en gebracht met hart en ziel!
Telefoon: 043-3260906
Website: http://www.soulinabowl.nl

Soul in a Bowl, Helmstraat 8, Maastricht
dinsdag t/m zaterdag vanaf 16.00 uur