.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Studio -

Heuvel 9, Tilburg
Eetcafé
Studio. Studio is de meest veelzijdige en een van de hipste kroegen van Tilburg. Op dinsdag zijn er livebands en op woensdag is er een liveartiest met eigen dj's. In het weekend kan je cocktails komen drinken en komen dansen op de muziek van dj's uit heel Nederland. Overdag kan je heerlijk komen lunchen (probeer eens de speciale high tea). Kom zelf eens de unieke sfeer proeven in Studio!
Sfeer & interieur. Het terras aan de Korte Heuvel is altijd gezellig! Heb je een verjaardag of heb je een zaaltje nodig om te vergaderen, neem dan contact op, want er zijn genoeg mogelijkheden!
Telefoon: 013-543 60 16
Website: http://www.studio-tilburg.com

Studio, Heuvel 9, Tilburg
10:00/11:00 - 1:00/2:00/4:00, ligt aan de dag