.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vis & Ko -

Spaarne 96, Haarlem
Vis
Vis & Ko. Restaurant Vis & Ko is misschien wel het beste restaurant van Haarlem... Natuurlijk heeft dit te maken met de heerlijke en pure gerechten die de chefkoks van Vis & Ko u voorzetten. Maar de filosofie gaat verder. Bij het selecteren van haar producten kijkt Vis & Ko altijd naar de beschikbare vis en houdt hierbij ook rekening met de kuit periode van de verschillende vissen. Zo draagt Vis & Ko eraan bij dat we over twintig jaar nog steeds kunnen genieten van heerlijke verse vis uit onze eigen zee.
Keuken & kaart. Geniet van de culinaire verrassingen die de chefkoks van Vis & Ko voor u op het bord toveren. Wat dacht u van heerlijke platte oesters rechtstreeks uit Yerseke ? Het heerlijke zeevoedsel, de sfeervolle inrichting en volledig open keuken maken uw verdiende avond uit helemaal compleet.
Telefoon: 023-5127990
Website: http://visenko.nl

Vis & Ko, Spaarne 96, Haarlem
Maandag t/m vrijdag
lunch: 12.00 - 14.00 uur
diner: 18.00 -22.00 uur