.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Waddenzeezicht -

Lauwersoog, Zeedijk 1, RegioGroningen
Nederlands / Internationaal
Waddenzeezicht. In het vissersdorp Lauwersoog vind je restaurant Waddenzeezicht. Gelegen op het mooiste plekje op de dijk bij het vertrekpunt van de boot naar Schiermonnikoog. Hier kan je genieten van een fenomenaal uitzicht over de Waddenzee en Schiermonnikoog. Een prachtige locatie waar service en gastvrijheid centraal staan.

Omgeven door natuurgebied van het Lauwers land biedt Restaurant Waddenzeezicht tal van mogelijkheden. HJe kunt hier genieten van een drankje, lunch of diner, maar ook organiseren zij buffetten, personeelsfeesten en elke andere aangelegenheid die reden geeft om eens langs te komen. Naast onze gastvrijheid, persoonlijke benadering en huiselijke ambiance doen zij er alles aan om uw verblijf tot een succes te maken.
Sfeer & interieur. Restaurant Waddenzeezicht dankt zijn naam aan het prachtige panoramazicht over de Waddenzee en Schiermonnikoog. Een restaurant dat veel te bieden heeft!

Voor feesten en partijen bent u ook bij ons aan het goede adres. Ons restaurant biedt plaats aan gezelschappen tot 130 personen. Bij mooi weer kunt u hier heerlijk genieten van een lunch, diner of een kopje koffie op ons royale terras, pal aan zee, met panoramazicht op de Waddenzee en Schiermonnikoog.
Keuken & kaart. In ons gezellige en reeds gerenoveerde bedrijf kunt u kiezen uit diverse visgerechten die driemaal per week bij de afslag worden ingekocht. Ook serveren wij verse kreeft en oesters uit eigen homarium.

Mochten er in uw gezelschap enkelen zijn die de voorkeur geven aan een vlees of een vegetarisch gerecht dan is ook dat geen enkel probleem.
Telefoon: 0519-349052
Website: http://www.waddenzeezicht.nl/

Waddenzeezicht, Lauwersoog, Zeedijk 1, RegioGroningen
10:00 tot 22:00