.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >>MORGEN
WinterparadIJS Amersfoort [vr 24 nov]
Kom je ook schaatsen? Het WinterparadIJS Amersfoort is open vanaf 24 november t/m 7 januari. Geen zin om te schaatsen? Kom dan gezellig bij het horecapaviljoen genieten van een warme chocolademelk, een broodje rookworst of een lekkere glühwein. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten. Plezier gegarandeerd!
Meer info | Meer tips in Amersfoort
Amersfoort, Eemplein
Aanvang: 12:00   Entree: €6,-


Litteris Sacrum speelt 'Nacht' [vr 24 nov]
Theatervereniging Litteris Sacrum doet in de productie 'Nacht' haar uiterste best het publiek in verwarring achter te laten. Is het een voorstelling of ben je als nietsvermoedend theaterbezoeker in een openbare repetitie beland?
Meer info | Zie video | Meer tips in Leiden
Theater De Ware Liefde, Kagerstraat 1 Leiden  Tel: 0651519237
Aanvang: 20:15   Entree: €12,50

BINNENKORT
(H) Eerlijk Händelstraat streekmarkt [za 25 nov]
Op 25 november vindt in de Utrechtse wijk ‘Oog in Al’ opnieuw een gezellige streekmarkt plaats op de Händelstraat. Gepassioneerde lokale boeren, telers, imkers en bakkers laten u kennis maken met heerlijke en pure producten. Naast al dit lekkers kunt u ook terecht voor home-made (woon)accessoires, sieraden en speelgoed.
Meer info | Meer tips in Utrecht
Utrecht, Händelstraat 100
Aanvang: 10:00   Entree: Gratis


Requiem van Fauré door de Amsterdamse Cantorij [za 25 nov]
Fauré had geen bombastische dodenmis voor ogen toen hij zijn Requiem schreef.brengt de Amsterdamse Cantorij een authentieke, intieme uitvoering van het Requiem. Voorafgaand zingen we een drietal a-capella werken van religieus geïnspireerde Franse componisten na Fauré: Poulenc, Messiaen en Machuel.
Meer info | Meer tips in Utrecht
Abcoude, Dorpskerk
Aanvang: 20:15   Entree: €22,50   Voorverkoop: 17,50


YOUSSEF EL MOUSAOUI | Helemaal Alleen [za 25 nov]
Succesvolle komiek die zijn rampzalige levensverhaal koppelt aan humor. Een vermakelijke onemanshow. Voor dit programma herwerkte Youssef de meest droevige momenten in zijn leven tot een grappige en amusante voorstelling. Over depressie, eenzaamheid en burn-out. Een eerlijk verhaal waar gelukkig ook volop ruimte is voor een harde lach!
Meer info | Meer tips in Rotterdam
Theater Zuidplein  Tel: 0102030203
Aanvang: 20:15   Entree: €12,50   Voorverkoop: 12,50


Litteris Sacrum speelt 'Nacht' [za 25 nov]
Theatervereniging Litteris Sacrum doet in de productie 'Nacht' haar uiterste best het publiek in verwarring achter te laten. Is het een voorstelling of ben je als nietsvermoedend theaterbezoeker in een openbare repetitie beland?
Meer info | Zie video | Meer tips in Leiden
Theater De Ware Liefde, Kagerstraat 1 Leiden  Tel: 0651519273
Aanvang: 20:15   Entree: €12,50


Koepelkerkconcert Christiaan de Vries & Matthias Havinga [zo 26 nov]
Koepelkerkorganisten Christiaan de Vries en Matthias Havinga spelen een quatre-mains programma. De Duitse romantiek, die zo goed aansluit bij de klankwereld van het schitterende Bätz-orgel uit 1830, zal centraal staan met muziek van Felix Mendelssohn-Bartholdy, Robert Schumann en Johannes Brahms.
Meer info | Zie video | Meer tips in Amsterdam
Koepelkerk, Kattengat 2
Aanvang: 16:00   Entree: €10,-   Voorverkoop: € 10,-


Heavy on Sunday: Destruction + Hell + Altar e.a. [zo 26 nov]
Put the pedal to the metal! Thrashmetallegende Destruction keert terug naar Leeuwarden en daar zetten we gewoon een paar andere legendarische namen bij: Hell uit Engeland en de herrezen deathmetal band Altar (NL).
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn  Tel: 0583030730
Aanvang: 16:00   Entree: €18,-   Voorverkoop: 15,00

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >>