.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

<<    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >>BINNENKORT
Ladies Night 28 nov. 2017 Zaal Mulder [di 28 nov]
Een avond vol met mode, beauty, sieraden en accessoires, home decoraties enz. Er is een mode show, veel verschillende stands, live muziek en één gratis lot voor iedere bezoeker voor de verloting. Laat je lekker verassen en kom 28 november ook naar de Ladies Night Kaarten in de voorverkoop 3.50 en aan de deur 5.-
Meer info | Meer tips in Overijssel
Zaal Mulder Hardenberg
Aanvang: 19:00   Entree: €3,50


Stathe Sessie: Sheewawah [wo 29 nov]
Sheewawah is de nieuwe band rondom zanger/gitarist/liedjessmid Jeroen Kant. Met 4 albums vol eigenzinnige Nederlandstalige liedjes struinde hij stad en land af en was hij kind aan huis bij oa Theaterfestival Boulevard, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open.
Meer info | Meer tips in Utrecht
Utrecht, Eetcafe Stathe
Aanvang: 20:30   Entree: Gratis


HEATERVOORSTELLING DINNER FOR ONE OP PALEIS SOESTDIJK [do 30 nov - zo 3 dec]
Mevrouw Sophie heeft voor haar verjaardag weer 4 overleden Nederlandse vrienden uitgenodigd om een interessante conversatie mee te voeren. Echter de vrienden zijn overleden en butler James neemt hun personages en tekst over om mevrouw een heerlijk verjaarsdiner te bezorgen. Na afloop gaat u zelf aan tafel en krijgt hetzelfde diner.
Meer info | Zie video | Meer tips in Utrecht
Utrecht, Baarn  Tel: 035 541 28 41
Duur: 4 dagen   Aanvang: 19:30   Entree: €65,50


Neushoorn Legends: Albert Hammond [vr 1 dec]
Een Emmy-award winnende, tijdloze, levende legende komt naar Neushoorn! Albert Hammond is begonnen aan zijn tweede jeugd en dat is te zien aan de energie waarmee hij op het podium staat. Zaal: Grote Zaal (geen zitplaatsen)
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn, Leeuwarden  Tel: +31583030730
Aanvang: 19:30   Entree: €28,-   Voorverkoop: € 25,-


Mister and Mississippi [vr 1 dec]
Mister and Mississippi maakt zich op voor een nieuwe clubtour. Met hun derde, veel hardere album Mirage op zak, laten ze zich dit keer van een andere kant zien.
Meer info | Meer tips in Leeuwarden
Neushoorn  Tel: +31583030730
Aanvang: 20:00   Entree: €16,-   Voorverkoop: €13,-


Day Out live @ Heeren van Aemstel [vr 1 dec]
Optreden van de Utrechtse coverband Day out in het legendarische muziekcafe De Heeren van Aemstel. De vorige twee optreden van Day Out in dit cafe waren zo'n doorslaand succes dat een geweldig nieuw feestje niet kan uitblijven. Het beloofd weer een show te worden vol luit meezingen, power vocalen, snerpende gitaren en stampende beats
Meer info | Zie video | Meer tips in Amsterdam
Amsterdam, De Heeren van Aemstel
Aanvang: 22:30   Entree: Gratis


Peter Dijkstra dirigeert Schubert en Dvorak [vr 1 dec]
Peter Dijkstra dirigeert de feestelijke Zesde Mis van Schubert en de sprankelende Achtste Symfonie van Dvorak. Met Vocaal Ensemble MUSA en Het Klassiek Collectief.
Meer info | Zie video | Meer tips in Utrecht
Geertekerk, Utrecht
Aanvang: 20:15   Entree: €20,-


De Man is Lam [vr 1 dec - za 2 dec]
Vrijdag 1 & zaterdag 2 december 2017 is het bijzondere theaterproject De Man Is Lam te zien in Theater Zuidplein. Een samenwerking van creator en tv-presentator Lucas De Man, fotograaf en filmmaker Ahmet Polat en audio-kunstenaar Rashif El Kaoui.
Meer info | Zie video | Meer tips in Rotterdam
Theater Zuidplein  Tel: 0102030203
Duur: 2 dagen   Aanvang: 20:15   Entree: €15,-   Voorverkoop: 15.00

<<    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   >>