.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

<<    2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   >>BINNENKORT
VENGABOYS [za 16 dec]
De enige echte Vengaboys komen naar Preston Palace! Ga jij los op de bekende hits uit de 'nineties'?
Meer info | Meer tips in Enschede
Preston Palace Almelo  Tel: 0546-542121
Aanvang: 20:00   Entree: €47,50


Kamerkoor JIP | Home of the light [za 16 dec]
Kamerkoor JIP deinst er niet voor terug om met muziek originele, actuele thema’s bespreekbaar te maken. Met een programma dat geheel bestaat uit werken van vrouwelijke componisten uit Noord-Europa en de Verenigde Staten zet Kamerkoor JIP een kerstprogramma neer rondom de thema’s vrouwelijkheid, geboorte, licht en duisternis.
Meer info | Zie video | Meer tips in Amsterdam
Oosterkerk
Aanvang: 20:15   Entree: €12,-


Requiem Verdi [za 16 dec]
Intens verdriet, smartvolle smeekbeden en bombastische uithalen; dit vormt de kern van Messa da Requiem van Giuseppe Verdi dat het Utrechts Studenten Koor en Orkest, o.l.v. Gilles Michels.
Meer info | Zie video | Meer tips in Utrecht
Amersfoort, St. Joriskerk  Tel: 0302538785
Aanvang: 20:00   Entree: €18,-


OGGI è NATO [za 16 dec]
Een gloedvol Italiaans (kerst)concert! Om de donkere dagen te verlichten: bijzondere kerstmuziek uit Sardinië, Sicilië, Corsica en het vasteland van Italië. Daarnaast sfeervolle liederen uit de madrigalenkomedie L’Amfiparnaso van Vecchi. En prachtige stukken van Monteverdi, Luzzaschi, Gabrieli, Verdi en Pizzetti.
Meer info | Meer tips in Amsterdam
Amsterdam, Engelse Kerk
Aanvang: 20:15   Entree: Divers   Voorverkoop: 12


Rejoising christmas [za 16 dec]
Tijdens twee gospelconcerten brengt Rejoice op eigentijdse wijze, maar met oog voor traditie, de boodschap van kerst dichtbij. Natuurlijk staat gospelmuziek centraak; vaak swingengd, soms ingetogen, maar altijd vol emotie! Daarnaast zullen wij samen met u zingen en horen over het kerstverhaal. Het thema is dit jaar 'Ondersteboven'.
Meer info | Meer tips in Utrecht
vleuten  Tel: 0619858485
Aanvang: 18:30   Entree: €7,50


Rejoising Christmas [za 16 dec]
Tijdens dit gospelconcert brengt Rejoice op eigentijdse wijze, maar met oog voor traditie, de boodschap van kerst dichtbij. Natuurlijk staat gospelmuziek centraal; vaak swingend, soms ingetogen, maar altijd vol emotie! Daarnaast zullen wij samen met u zingen en horen over het kerstverhaal. Het thema van dit jaar zal zijn : “Onderstebov
Meer info | Meer tips in RegioUtrecht
Vleuten  Tel: 0619858485
Aanvang: 18:30   Entree: €7,50


Speeddate Rotterdam 20-35 jaar [ma 18 dec]
Ben jij single en wil je andere leuke singles ontmoeten? Kom dan speeddaten bij SingleSpeeddate.nl! Op 18 december organiseren wij namelijk een gezellige speeddate voor singles tussen 20-35 jaar. De speeddate vindt plaats bij Bar Brasserie Engels. We hebben hier een apart gedeelte gereserveerd.
Meer info | Meer tips in Rotterdam
Bar Brasserie Engels
Aanvang: 20:00   Entree: €30,-


Speeddate Rotterdam 40-55 jaar [di 19 dec]
Ben jij single en wil je andere leuke singles ontmoeten? Kom dan speeddaten bij SingleSpeeddate.nl! Op 4 december organiseren wij namelijk een gezellige speeddate voor singles tussen 40-55 jaar. De speeddate vindt plaats bij Bar Brasserie Engels. We hebben hier een apart gedeelte gereserveerd.
Meer info | Meer tips in Rotterdam
SingleSpeeddate.nl - Bar Brasserie Engels
Aanvang: 20:00   Entree: €30,-

<<    2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   >>