.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bella Cosa -

Kettingstraat 10, Den Haag
Cadeau suggestie
Bella Cosa. Op het baljurkplein, achter de Passage, zit Bella Cosa verstopt. Maar dan in een nieuw jasje…….. Bij Bella Cosa kun je nu niet alleen terecht voor leuke cadeau’s op het gebied van Home, gifts & Fashion, maar ook genieten van een heerlijke Cappuccino, espresso, thee met wat lekkers erbij. Eerst even snuffelen in de cadeauwinkel en dan kun je gezellig binnen, of bij mooi weer buiten op het mooie terras, genieten van appeltaart, chocolade-truffeltaart van Dudok, hazelnootgebak van Maison Kelder, muffins, brownies en donuts. Voor een echte vitamine-boost neem je een van de vers geperste sappen. Bijvoorbeeld appel-, appel-peer-, appel-vlierbes, appel-wortel-, sinaasappel-wortel- of appel-sinaasappelsap. Tijdens de lunch serveert Bella Cosa diverse focaccia panini (warme broodjes van de grill) en verschillende tostie’s. Geen tijd om te zitten? Dan is er de mogelijkheid voor Take-away.
Geschiedenis. Bella Cosa heeft eind oktober 2006 de deuren van haar cadeau winkel geopend. Bijna 2 maanden geleden heeft Bella Cosa een verbouwing ondergaan en is er een gezellige coffeecorner toegevoegd.
Assortiment. Bella Cosa heeft een groot assortiment van Kitsch Kitschen, Present Time, Bud, Karlsson en nog veel meer…… Ben je op zoek naar iets voor jezelf of voor iemand anders? Je slaagt hier zeker! Bella Cosa heeft voor iedere portemonnee wel iets in huis.

Kortom…een bezoek aan deze unieke vrolijke winkel in Den Haag is zeker de moeite waard. Je bent meer dan welkom!
Telefoon: 0704275130
Website: http://www.bellacosa.nl

Bella Cosa, Kettingstraat 10, Den Haag
Ma gesloten, di-za 10.00 uur tot 17.30 uur, Do tot 21.00 uur, Zo 11.00 uuur tot 17.00 uur