.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Huis van de Wijn -

Hoofdstraat 11, Schoonloo, Drenthe
Speciaalzaak
Het Huis van de Wijn. Het Huis van de Wijn, wijnproeverij en wijnspeciaalzaak, is gevestigd in een rietgedekte boerderij uit 1850 en is fraai gelegen tussen bossen en natuurgebieden in het Drentse Schoonloo. Wij leveren aan particulieren en horeca ondernemingen en verzorgen relatiegeschenken voor bedrijven. U kunt bij ons in alle rust een keuze maken uit ons ruime assortiment kwaliteitswijnen - u heeft keuze uit ongeveer 250 wijnen in alle prijsklassen. Ook in de categorie van 5 tot 10 Euro heeft u een ruime keuze. Veel van deze wijnen zult u elders in Drenthe niet aantreffen. Wij zijn uitstekend bereikbaar en beschikken over eigen parkeergelegenheid.
Assortiment. Het Huis van de Wijn heeft een zorgvuldig samengesteld assortiment wijnen uit Europa en de 'Nieuwe Wereld'. Een aantal namen: Lous Jadot, Perrin & Fils, Domaine Tempier, Maison Verget, La Spinetta, Castello Banfi, Baron de Ley, Simonsig Estate, Domäne Wachau en Kracher. Tijdens een bezoek adviseren wij u graag over onze gastronomische wijnen, wijnen voor alledag en wijnen van exclusieve wijnhuizen. Wij zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 11.00 uur. Uiteraard kunt u ook via onze webwinkelwijnen bestellen en laten bezorgen.
Telefoon: 0592-501234
Website: http://www.hethuisvandewijn.nl

Het Huis van de Wijn, Hoofdstraat 11, Schoonloo, Drenthe
Donderdag , Vrijdag en Zaterdag vanaf 11:00