.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Jolina -

Amsteldijk Zuid 78 C, Noord-Holland
Interieur
Jolina. Jolina Products is al ruim veertig jaar producent van authentieke retro meubels die de sfeer van de jaren vijftig ademen. Hamburgers, Rock 'n' Roll, Amerikaanse diners: de romantiek van de jaren vijftig spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Dit magische decennium komt helemaal terug in de uitgebreide collectie. Onze collectie aan retro meubels kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden zodat uw café of restaurant op authentieke wijze aangekleed kan worden. Met behulp van onze meubilair kan elk interieur worden omgetoverd tot een echte publiekstrekker. Inmiddels zijn we er trots op dat wij restaurants in de hele wereld, van België tot Qatar, hebben kunnen voorzien van stijlvolle fifties meubelen. Inmiddels beschikken wij over een groot netwerk retailers die verspreid door Europa onze retro meubels hebben opgenomen in hun assortiment.
Assortiment. Onze eigen merk Bel Air Retro Fifties Furniture staat voor uitstekende kwaliteit. In samenwerking met diverse ontwerpers heeft Jolina de collectie van Bel Air uitgebreid. Elk meubel van Bel Air is gebaseerd op de inrichting van de Amerikaanse diners uit de jaren '50. De Bel Air Lounge Stoel LC-01 werd ontworpen door Thijs Smeets en won in 2003 de Eye Wish Design Award. De inspiratie voor Bel Air als merknaam komt van Bel Air, Californië, een prestigieuze gemeenschap zo'n 30 kilometer ten westen van Los Angeles. Dit dorp staat bekend als de woonplaats van veel filmsterren. Eén van de huizen aan Perugia Way in Bel Air werd bewoond door Elvis Presley. Het was in deze woning dat de legendarische ontmoeting tussen Elvis en The Beatles plaats vond. Bel Air is ook de naam van een van de meest mooie Chevrolets die er ooit gebouwd zijn. Deze luxe auto werd gebouwd van 1953 tot 1957. Tegenwoordig kost een Chevy Bel Air in goede staat de verzamelaar een fortuin.
Telefoon: 0204965038
Website: http://www.jolina.com/

Jolina, Amsteldijk Zuid 78 C, Noord-Holland
Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.