.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- MISC -

Piet Heinkade 221-225, Amsterdam
Mode / Kleding
MISC. MISC, Men Industry Styling Company. Het concept van MISC sluit aan bij wat mannen van nu willen. Modebewuste mannen met een eigen stijl, die er graag goed verzorgd uit willen zien en die bovendien de nieuwste trends niet uit de weg gaan. Zij stellen hun kleding samen zonder zich daarbij te laten leiden door één bepaald merk. Bij MISC hangt de kleding van verschillende merken door elkaar. Er wordt meer gegroepeerd op basis van kleur.
Assortiment. Kleding & accessoires van: KENZO, Paul Smith, Vivienne Westwood, Marc Jacobs, Hans Ubbink, Pal Zileri, Hugo Boss, drykorn, SAND, BIKKEMBERG, Paul & Joe, C'N'C CoSTUME NATIONAL.
Telefoon: 020-4193003
Website: http://www.misc.nl

MISC, Piet Heinkade 221-225, Amsterdam
maandag 10:00-18:00 uur. Dinsdag gesloten. Woensdag t/m zaterdag 10:00-18:00 uur.