.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Uipkes Houten Vloeren -

Roelof Hartstraat 4, Amsterdam
Interieur
Uipkes Houten Vloeren. Uipkes Houten Vloeren staat als specialist in houten vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap met een passie voor hout. Wij vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw handgemaakte vloer.
Geschiedenis. Alle houten vloerdelen die wij leveren, worden in Nederland in een ambachtelijke schaverij geproduceerd. Wij kopen het ruwe hout gezaagd en gedroogd in bij vaste leveranciers in Nederland en België. In onze showroom kun je de houtsoorten, de verschillende legwijzen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Wij zien je graag terug bij ons in de showroom voor een vrijblijvend advies op maat!
Assortiment. Houten vloeren Eiken vloeren Visgraat vloeren Planken vloeren Hongaarse puntvloeren Versailles vloeren Kopshout vloeren
Telefoon: 020 470 07 77
Website: https://www.uipkesvloeren.nl/

Uipkes Houten Vloeren, Roelof Hartstraat 4, Amsterdam
Op afspraak