.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Van Duivenboden Interieur -

Gedempte Oude Gracht 88 / 94 , Haarlem
Interieur
Van Duivenboden Interieur. Laat u uitdagen door de breed georiŽnteerde adviseurs van Van Duivenboden Interieur in Haarlem. De vele diciplines onder 1 dak bij Van Duivenboden Interieur op de Gedempte Oude Gracht vormen samen een ongeremde kracht. Die gebundelde kracht in combinatie met het bouwen aan uw persoonlijke inrichting noemen zij The Image Building.
Geschiedenis. Van Duivenboden Interieur is een inrichtersbedrijf sinds 1921, gevestigd in de oude Haarlemse binnenstad, juist daar waar al eeuwen lang de trends ontwikkeld en gezet worden.
Assortiment. Vele stijlen zitmeubelen in zelf te bepalen meubelstoffen of leersoorten, maar ook wandmeubelen en tafels geheel naar wens op maat gemaakt. Geen interieur zonder doordachte combinatie stoffen, vandaar een eindeloos grote collectie raam- en meubeltextiel met evenzovele mogelijkheden tot verschillende confectiemethoden
Telefoon: 023-5313840
Website: http://www.vanduivenboden.nl

Van Duivenboden Interieur, Gedempte Oude Gracht 88 / 94 , Haarlem
Dinsdag - vrijdag:10 tot 17.30 uur. Zaterdag: 9 tot 17.00 uur. Maandag: gesloten. Koopzondag: elke 1e zondag van de maand (behalve juli en aug) van 12 tot 17.00 uur.Donderdag:10 tot 17.30 uur. 's Avo